Reunió de pares i mares de colònies!!!

Com tots sabeu, aquest any marxem de colònies a Vilanova de Sau, a la casa "Els Porxos" del 8 al 18 de juliol!

 Tenim places per omplir i un termini d’inscripcions que acaba el 24 de juny!

 Feu saber als vostres familiars, amics i coneguts que fem aquesta activitat i que tothom hi és convidat!

La reunió de pares i mares per informar detalladament sobre les colònies d’enguany i resoldre qualsevol tipus de dubte es farà el proper dimecres 16 de juny a les 20:30h als locals de la Parròquia. Si veniu a les 20:00h, ens encarregarem de la documentació necessària per fer les inscripcions.

Recordeu que tenim números de la rifa disponibles per tots vosaltres de manera que el preu de les colònies us resulti més barat! Per qualsevol cosa, no dubteu a trucar-nos o enviar-nos un correu! Fins el 16!

Equip de Monitors i Monitores

 

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*