Desembre a Xiroia!

Hola a tothom!

Recordem que els proper dissabte, 5 de desembre, NO hi ha esplai, perquè tothom pugui gaudir del pont.

Ens, veurem, així doncs, el dissabte 12 i el dissabte 19. Prepararem el festival de nadal, que tindrà lloc el vespre del dia 19. Com cada any, farem un sopar i un espectacle espectacular!

Si les mares i pares hi voleu participar, només cal que us poseu en contacte amb el grup de GAIA, que també farà una actuació inoblidable!

Perquè us aneu preparant, ja us avisem que hi haurà entrada restringida a gent del circ, així que tothom (pares i mares i tiets i tietes i germans i germanes i cosins i avis i àvies i amics i veïns i dallònsimens -gossos no, gràcies-) haurà d’anar disfressat de membres del circ. Per exemple: pallassos (cara pintada, llaç al coll, roba de colors…), ballarins (malles, tutús, cinta al cap…), forçuts i forçudes (malles, samarreta ajustada, cinta al cap…), mag (americana, camisa vermella, barret de copa, conill, vareta…), mimos (vestits de negre, cara blanca, guants blancs…)… Qualsevol altre membre del circ també hi és admès! Imaginació al poder!

 

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*