Correllengua Sants 2009!

 

El proper 24 d’octubre és el dia del Correllengua, una iniciativa popular i festiva que se celebra a Plaça de Sants amb activitats per a totes les edats (jocs, castellers, tallers, diables…) promogudes per les entitats del barri.

Aquest dissabte anirem tots junts a participar de la festa. Així doncs, és IMPRESCINDIBLE tenir l’AUTORITZACIÓ general del curs signada. L’activitat es farà dins de l’horari de sempre de l’esplai i, per tant, acabem a les 13:30h, a la Parròquia.

Us animem a participar, també, en les activitats que s’organitzen a la tarda. Especialment als tallers d’esplais que es faran a Plaça de Sants de 17:00 a 19:00 i, per això, us deixem un enllaç per veure el programa d’activitats sencer.

Gràcies i fins dissabte!!

 

 

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*