TORNEM A SER AQUí!

Benvolguts/des pares i mares; nens i nenes!

Els monitors ja ens hem posat les piles i començem a treballar en el nou curs que ens espera. Que, de ben segur, estarà carregat de moments divertits, moments per apendre i moments de treball que entre nens i nenes, famílies i monitors podrem gaudir i compartir.

Xi-Barri aquest curs el farem a l’inici de curs perquè, per qüestions de calendari, el tercer trimestre sempre anem molt atabalats amb altres activitats. Així, aprofitant que encara fa bon temps, el dia 17 d’Octubre, d’aquest any, farem el Xi-Barri. Així que tingueu present de reservar-vos el dia! Ja us donarem més informació de cara a la setmana vinent.

L’inici de curs és el dia 03 d’Octubre a les 11.00, com sempre. I la reunió de pares la farem la setmana abans de començar l’Esplai, és a dir, el dia 30 de Setembre a les 20.00 a l’esplai.

A la reunió, és molt important que hi sigueu tots presents ja que hi ha canvis que s’han de parlar i que són importants de cara a tenir un bon funcionament durant el curs. Per tal de facilitar les coses és important la vostra assistència!

A mitjans d’aquest mes, rebreu la informació a casa, via correu-e i per la web!

Ens veiem ben aviat!

Els Monitors.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*