29 de juliol, viatgem a la India de Ghandi

Avui dimecres hem viatjat a la India que lluitava per la independència. Hi hem conegut a Ghandi i a la Reina d’Anglaterra, que visitava la colònia anglesa.

Hem participat de la independència india, ja que hem resolt un conflicte entre els dos bàndols. En arribar al país la Reina va patir un greu robatòri per part d’un energumen completament cobert de pèl. Ella en culpava als independentistes, que finalment ens han ajudat a trobar a aquest personatge i a recuperar la corona. Així, els dos bàndols han fet les paus, i han acordat un divorci amistòs.

Us pregunteu qui era el personatge que havia robat la corona? Doncs era el nostre estimat mico, que tornava a fer de les seves.

L’hem enganyat disfressant-nos tots de mico i convidant-lo a venir a la nostra “manada”. Hi ha vingut i fins i tot ha adoptat a un de nosaltres com a la seva cria. D’aquesta manera l’hem pogut acompanyar a la màquina del temps i l’hem retornat a casa amb la Doctora Suaxx.

La Doctora ens ha estat molt agraïda, i ens ha dit que demà organitzarà una festa per a tots nosaltres. Així, després del triomf ens portarà als anys 60 per gaudir de l’explosió del moviment hippy, on s’hi feien grans festes i concerts.

Ja hem pujat a la màquina del temps i estem viatjant de nou. Després de la festa no patiu que ja tornarem al 2009 i cap a casa. Recordeu que arribem el dia 31 a les 19h a la Plaça de Sants.

Fins aviat!

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*