27 de juliol, de nou a la casa

Avui els Trons i els Espurnes hem tornat a la casa! Ens hem llevat a les 6’30h per evitar les hores de sol i després de caminar unes quatre hores hem arribat a temps per dinar a Cal Diable. El tram final de la travessa ha sigut dur, però molt menys que els d’anys anteriors.

El grup d’Esquitxets, els petits, han gaudit dels seus darrers moments sols a la casa fent una guerra de pintura, de manera que quan els altres hem arribat ens els hem trobat d’allò més acolorits. Tot seguit hem anat a la piscina, ens hem refrescat i hem anat a dinar.

Durant la tarda hem pogut fer tallers de massatges, polseres, i descansar de l’esforç d’aquests dies. De seguida ens hem recuperat, i a mitja tarda ja eren molts els qui s’animaven a jugar a futbol o bàsquet, fins que hem sopat i hem fet el joc de nit.

Seguim amb una bona ratxa pel que fa al temps; Alguns núvols ens han ajudat a no torrar-nos més del compte, però sense arribar a ploure obligant-nos a modificar cap activitat.

Estem tots bé i seguim amb moltes ganes de trobar al mico. Demà haurem de viatjar a la França de Napoleó, ja que sembla ser que el mico hi ha viatjat i hi està provocant un gran terrabastall. Ja us explicarem com ha anat i si aconseguim arreglar tot aquest embolic.

Fins aviat!!

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*