25 i 26 juliol, visca la travessa!

Com sabeu estem de travessa. Ahir grans, petits i mitjans vem passar la primera nit junts. Després de descansar de la caminada ens hem llevat de nou i els Esquitxets han tornat cap a la casa, s’han pogut refrescar a la piscina i ja estan gaudint del seu merescut descans. Han arribat tos bé a la casa i s’han portat tots molt bé aquest dies. La travessa ha sigut d’allò més divertida i ens ho hem passat molt bé jugant al riu.

Espurnes i Trons hem siguit la travessa fins al lloc on passarem la segona nit. Hem suat la cansalada, tenim els peus adolorits pero estem tots bé i aquesta nit somiarem amb la piscina. Hem anat a dormir d’hora per què demà matinarem per evitar les hores de més sol. Ens ha anat molt bé que la Mireia vingues amb el cotxe de suport carregada amb pistoles d’aigua, ens hem pogut refrescar i descansar una estona. Demà quant arribem a la casa us explicarem com ha anat, pero tot i l’esforç ens ho estem passant molt bé.

Per molts era la primera vegada que dormien en tendes i és una experiència que no olvidarem mai.

Una abraçada i fins demà!

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*