24 de juliol, atrapats a l’Edat Mitjana

Avui divendres dia 24, han aparegut Jaume I el Conqueridor i Ramón Llull i ens han explicat que per causa d’un accident amb la seva flota de vaixells, han hagut d’aturar la conquesta de Mallorca perquè un guerrer gran i pelut havia malmès les seves naus.

Tot seguit hem descobert que aquest guerrer pelut es tractava del mico de la Dra. Suaxx. Ens han explicat que un escolta personal del Rei l’ha seguit fins a les muntanyes on ha buscat refugi, hem decidit anar a buscar-lo demà.

Així doncs, el dia següent marxarem de travessa aviam si hi ha sort i el trobem.

Com que estarem fora de la casa ens serà complicat mantenir-vos informats però no us preocupeu que a la tornada us ho explicarem tot!

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*