23 de juliol: L’Imperi Macedoni

Avui ens hem llevat a l’Imperi Macedoni, el 300 a.C.! Ben d’hora, després d’esmorzar, hem tingut l’honor de trobar-nos Alexandre el Gran i Aristòtil. Cavalcaven sobre un cavall molt cansat i buscaven, empipats, un guerrer persa que havia robat la fruita del mercat del poble. Tot el seu exèrcit els seguia. Per la descripció que ens feien del guerrer (“porta una armadura fosca i estranya, com feta de pèl”), hem entès que el lladre era el mico que nosaltres estem cercant. Ens hem posat d’acord amb ells i hem decidit ajudar-nos mútuament per trobar-lo.

Al vespre, han aparegut l’emperador i el filòsof i ens han explicat que un dels soldats de l’Imperi Macedoni ha caçat el mico. Hem anat corrents a trobar-lo, però ens hem endut una sorpresa: el mico havia desaparegut i el soldat restava lligat fortament amb una corda. No ens ha quedat més remei que seguir atents per si de cas ens topàvem el simi.

Més tard, hem rebut una trucada de la doctora Suaxx en persona. Havia tornat de la seva conferència a Berlín i ens convocava, de nou, a la màquina el temps. La veritat és que la doctora és d’allò més excèntrica i tot un personatge. Tal i com ens imaginàvem, Tic Tac Suaxx ens ha explicat que els seus aparells indiquen que el mico filós ja no es troba a l’Imperi Macedoni i que es troba a la Catalunya Edat Mitjana, a l’any 1255. Així doncs, hem posat en marxa els motors i… Ja veurem què passa demà!

Per una altra banda, ha fet bon temps tot el dia i estem molt contents amb el Penedès. Avui hem gaudit moltíssim de l’entorn. Les muntanyes que veiem al voltant de la casa presumeixen d’un verd esplèndid i, aquesta nit, hem pogut veure un cel estrellat com mai en tenim ocasió des de casa.

En termes generals, el dia ha anat molt bé. Ens comencem a conèixer tots, ens ho estem passant genial… i no parem d’aprendre coses noves, velles, petites, grans, importants, absurdes, interessants, de tots colors! Una d’elles, ha estat la tornada de la cançó de les colònies d’aquest any. Ens acomiadarem compartint-la amb vosaltres. Fins demà!

Tic, tac! Ja hi he entrat! Vegem les instruccions!
Viatjarem en el temps per trobar el mico filós.
2, 4, 7, 8, 5, 9, 3, ring, ring, ring.
“Digui, digui?” “Hi ha la Suaxx?” “Sí! Ja l’he localitzat!”
“Engeguem tots els botons!” Xiroia! Sí! Som a Pontons!

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*