22 de juny; Som a Egipte!

Us explicarem millor que no pas ahir el que ens hem trobat aquí a les colònies, perquè ahir no vam tenir massa temps per fer-ho.

En arribar, vam descobrir que ens ha tocat compartir casa amb la Doctora Tic Tac Suaxx, una especialista de renom internacional en el camp dels viatges temporals. La Doctora no hi és, a que ha sortit per assistir a un congrés a Berlín, però la seva ajudant ens ha ensenyat el seu centre d’investigació i la màquina del temps que han construït.

La Dra. Suaxx ha treballat durant anys al Programa Global de Desplaçaments Temporals i ha aconseguit fer viatjar el seu mico a través del temps amb un primer prototip de la màquina del temps. En fer l’experiment, ha perdut el control sobre el mico, que està viatjant pel temps i canviant el curs de la Història amb els seus actes. La màquina del mico no disposa de control remot i ens cal trobar-lo abans que provoqui algun desastre!

Després d’entrar a la nova màquina del temps ahir a la nit, avui ens hem llevat i la calor ja evidenciava que havíem viatjat ben lluny, a l’Egipte de l’any 30 a.C. Aquí hem conegut una parella d’enamorats: Marc Antoni i Cleopatra. Estaven histèrics perquè el mico havia robat el perfum de Cleopatra, però finalment l’hem recuperat i ens hem estalviat morir a mans dels seus cocodrils.

L’ajudant de la doctora Suaxx ens ha convocat a la màquina del temps perquè a detectat que el mico ha tornat a viatjar en el temps i l’espai. De nou, hem entrat a la màquina i hem tornat a engegar motors, aquest cop, per anar cap a l’Imperi Macedoni.

Climatològicament parlant, el dia ha estat esplèndid. Hi ha certs núvols que ens visiten cada dia a certa hora, però ho fan només per espantar-nos. No ha plogut! La resta tot bé, no us amoïneu. Una abraçada!

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*