Arriba la Flama del Canigó

Un any més, com molts sabreu, el 23 de juny arriba la Flama del Canigó. Portada desde la muntanya de la Catalunya Nord per encendre totes les fogueres de les revetlles la flama arriba a Barcelona a la Plaça de Sant Jaume, desde on, desde fa uns quants anys, l’esplai Xiroia i el Cros Popular de Sants la portem al barri fent relleus.

Enguany, per facilitar el fet que corri més gent i també per estalviar el llarg recorregut als més petits hem establert un segón lloc desde el qual correr fins a Sants. Amb tots aquells que vulguin arribar al barri amb la flama, i vegin complicat fer tot el recorregut, quedarem a la Plaça Espanya.

Tothom que estigui interessat en portar la flama del Canigó hauiria de contactar amb l’Agus que us ho explicarà més detalladament.
Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*