Petikipeti marxarem a Llançà!

El proper cap de setmana (22 i 23 de desembre) Petikipeti, el grup de joves de l’esplai Xiroia marxarà de cap de setmana a Llançà. Els nois del grup que volgueu venir haureu de contactar amb els monitors del grup, la Maria o l’Agus, per assegurar el nombre de gent. Ens trobarem el dissabte a les 9’30 a la Plaça Joan Peiró per tal d’agafar el tren. De tornada ens trobarem el diumenge al mateix lloc a les 20h del vespre.

El preu de la sortida serà de 20 euros, amb el que pagarem el tren i el sopar. Per la resta de menjars (dinar de dissabe i de diumenge i esmorçar de diumenge) hem decidit amb tota la gent del grup que podeu portar coses per a compartir, doncs tindrem forn i microones per cuinar o escalfar coses.

Us hi esperem!

 

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*