Dimecres 9 de juliol, el Baró bé amb la cua entre cames

Avui no semblava estiu. Ha fet fresca, i la boira ha impedit que el sol ens torri i posi morenets com la resta de dies.

A l’hora de berenar ha vingut el Baró, i s’ha rendit oficialment.Ens ha dit que, en lloc de fer la festa al seu castell, la podrem fer aquí al poble, i que tots hi podrem participar. Ell, com a compensació, s’ha ofert a subministrar-nos els millors manjars dels seus rebosts; patates, olives, refrescos, i tots aquells capricis que durant les colònies tant hem trobat a faltar.

Nosaltres ens encarregarem dels espectacles, i la Lira ens cantarà alguna canço per animar la festa. De seguida que hem sabut la notícia ens hem posat mans a la obra amb els preparatius, i de bén segur que el poble d’Alforja recordarà aquesta festa com una de les més sonades que mai s’hi ha celebrat.

Fins demà, i carpe diem!!

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*