dimecres 2 de juliol, el Baró ve de visita

Tots els grups ho estem passant molt bé, i com us deiem ahir, estem ben alimentats. Patates fregides i salsitxes, ens han alegrat la nit! Avui, a diferència d’ahir, ha fet bastanta xafogor, però res a comparar amb la de Barcelona.

A l’hora de berenar, mentre degustàvem el tradicional pa amb xocolata, ha aparegut el Baró acompanyat de dos dels seus esbirros, i ens ha dit que hauríem de pagar-li els impostos. Demà haurem de posar-nos a treballar de valent per veure com ho arreglem, per que si no ens tocarà anar a llaurar camps la resta de dies de les colònies… i volem passar-los a la piscina i jugant!!

Us deixem que nens i monis estem molt enfeinats. Demà us donarem notícies de com evoluciona la nostra aventura d’estiu!!

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*