Dimarts 8 de juliol, hem guanyat al Baró!!

Sembla mentida, però sí!! Gràcies a l’ajuda de la Bruixa Bona i Lira, la trobadoressa, hem aconseguit vèncer al Baró. 

Aquesta tarda, quan aquest s’ha presentat per cobrar els impostos i riure’s de nosaltres, li hem llençat les pólvores màgiques que teníem, convertides en centenars de bombardes. Ell i els seus soldats han contraatacat amb bombes de fum, pintura, i tot tipus d’armament d’allò més sofisticat, però la nostra força de voluntat i les ganes de guanyar la lluita han permès que guanyéssim àmpliament, obligant-lo a rendir-se i tocar retirada.

Hem vist córrer el Baró camí avall amb els seus esbirros, i no sabem com l’han afectat les pólvores màgiques de la bruixa. Suposem que demà en tindrem notícies, quan la màgia hagi fet efecte. Fins aleshores!!!

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*