dimarts 1 de juliol, l’economia va fatal

Ahir vam conèixer a alguns habitants del poble, i ens van explicar que corrien rumors que hi hauria una gran festa al castell. Primer ens va semblar genial, però després ens van explicar que cada cop que fan una festa doblen els impostos, i que quasi no els queda blat per a viure.

Avui, mentre estavem gaudint d’una bona estona a la piscina, ha vingut el pregoner del compte, i ens ha anunciat la temuda pujada d’impostos, i ens ha inclòs a la llista de la gent que els haurà de pagar. Ara si que tenim un problema!!! No sabem com ho farem, però de moment seguirem gaudint del bon temps i passant-ho bé amb els nous i vells amics, mentre pensem com solucionar aquest problema.

Fa molt bon temps, i malgrat estem a la muntanya, tenim vistes al mar, si el dia és clar com avui. Fa bastanta calor, sobretot al migdia, però a la casa tenim bastantes ombres, i una bona dosi diària de crema solar ajuda a que en lloc de torrar-nos ens posem morenos. Ens han encantat els horts de la casa, i esperem que aviat podrem visitar els animals. De moment, ens hem divertit descobrint els insectes del voltant.

I no és per res… però no us trobem gaire a faltar!!!! Vosaltres si? 😉 Bé, hem de confessar que el puré de verdures de l’hora de sopar ens ha fet enyorar les vostres croquetes, però a l’hora de dinar el pollastre i els espaguetis ens han fet sentir com a casa,

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*