Sortida de pares

Volem informar-vos que el proper dissabte 24 de maig farem la sortida de mares i pares de l’Esplai Xiroia. Com sabeu aquesta sortida la fem només un cop a l’any, i és una ocasió genial per gaudir d’un dia a la muntanya tots plegats.

Anirem a Collbató, al peu de Montserrat, i dinarem a l’Ermita de la Salut. Enguany, en lloc de visitar el Monestir, us durem a les entranyes de la muntanya. Visitarem la Cova del Salnitre. Es tracta d’una important cova que s’extén per sota la muntanya, amb desenes de galeries visitables. Us assegurem serà d’allò més emocionant!

Aquest any hem pensat que per no encarir la sortida, pot ser millor si cadascú porti el menjar de casa. Així, us podeu organitzar com vulgueu, però us demanem que porteu alguna cosa per compartir.

Sortirem del Carrer Badal amb Casteras a les 10h del matí. Esperem que vingueu tots i totes, grans i petits.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*