L’esplai convoca un certàmen literari i de dibuix, i publicarà un llibre

Encara no ha començat el curs, però ja us volem anar avançant algunes novetats. Aquest any l’esplai ha convocat l’Esplaia’t, el 1r Certàmen de Contes Curts i de Dibuix de l’Esplai Xiroia, amb l’objectiu d’editar el llibre "Esplaia’t, contes per un Món millor".

El llibre recollirà els millors contes i dibuixos que es presentin al certàmen, s’imprimirà abans de St. Jordi, i el podreu trobar tant a les activitats de l’esplai com en diverses llibreries del barri.

Aquest any l’Esplai Xiroia començarà el projecte "Cultura d’Esplai", que aglutinarà diverses accions per extendre la lectura i l’escriptura, a més de facilitar el coneixement de la cultura catalana en totes les seves vessants. El certàmen literari i la publicació del llibre formen part d’aquest projecte.

Els detalls sobre el certàmen els podeu trobar a les bases que us podeu descarregar fent clic aquí.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*