Excursió fallida a Collbató

Els pasats dies 28 i 29 de gener el grup d’Hurakans va fer una memorable excursió. El destí original; Collbató, a la comarca del Montserratí (de fet "El Montserratí" no existeix formalment, però és una reivindicació dels pobles de la zona el fet de que es creï una comarca anomenada així).

En arribar a l’estació d’autobusos del costat de l’Estació de Sants els empleats de l’oficina d’atenció al client ens van comunicar que un metre de neu tallava l’autopista A-2 precisament a l’altura d’Esparreguera, el poble abans de Collbató.

Com que teniem un munt d’activitats preparades, i que de ganes de fer-les no ens en faltaven, vam decidir traslladar-nos sota la intensa pluja i carregant les motxilles i el menjar fins a la parròquia. Tot just vam arribar-hi mitja hora abans de les 11, quan comença l’esplai, i ens vam trobar amb els monitors dels altres grups que preparaven les seves activitats.

Finalment vam passar el cap de setmana a la Parròquia, dormint al Teatre i fent les activitats als locals de l’Esplai. Cal destacar el joc de rol organitzat per una part dels Hurakans per als seus companys, i les pizzes "artístiques" que vam fer-nos per sopar, que la única semblança que tenien amb el manjar italià era la forma rodona.

Podeu trobar les fotografies de l’excursió fent clic aquí.

Bookmark the permalink.

Comments are closed